UV védő ablakfólia

UV védelem ablakfóliázássalA nap sugarai alapvetően jó célt szolgálnak. Ha napozunk, D-vitaminnal gazdagíthatjuk a szervezetünket, azonban a káros hatásokról se feledkezzünk meg. Ilyen hatások például az UV sugarak, amelyek számtalan területen okozhatnak gondot, beleértve természetesen az otthonunkat is. Ugyanakkor napjainkban már létezik megoldás a problémára, ami nem más, mint az UV védő ablakfólia. Ez a rendszer alapjaiban változtatta meg a nyílászárókkal kapcsolatos kételyeket. Az UV védő ablakfólia leggyakrabban olyan ingatlanokban van használva, ahol az ablakfelületek nagyok. A nagy felületnek természetesen megvannak a maga pozitívumai, így például a sok fény, ami jobb közérzetet is ad, azonban a negatívumai is, mint például az említett UV sugarak. Az elvékonyodott ózon réteg egyre nagyobb kockázatot jelent az emberiség számára. Ezzel a ténnyel még sokan nem foglalkoznak, az azonban az biztos, hogy az ózon réteg nem képes már olyan védelmet nyújtani, mint régen. Éppen ezért fontos az UV védelem, akár az UV védő ablakfólia segítségével is. Természetesen ezek a fóliák nem kizárólag az irodaházak privilégiumába tartoznak. A hagyományos lakások és családi házak esetén is kifejezetten jól alkalmazhatóak, sőt, a használatuk javasolt, főleg abban az esetben, ha a házban gyermekek is tartózkodnak. A gyermekek bőre ugyanis fokozottan ki van téve a nap káros sugarainak, így a védelem elengedhetetlen. A minőségi UV védő ablakfólia azonban megoldást jelenthet erre a problémára is.

Fontos tudni, hogy a speciális LLumar UV védő ablakfólia felhelyezésével a káros sugarak akár 99,9%-a is kiszűrhető, ami mindenképp óriási előrelépést jelent biztonsági szempontból. A LLumar fóliákkal tehát könnyedén elkerülhetőek a legkülönfélébb bőrbetegségek és természetesen a bőrrák különböző fajtái is, amelyek az esetek többségében épp a káros UV sugarak miatt keletkeznek. A bőr biztonsága mellett azonban figyelembe kell vennünk még egy tényezőt, méghozzá a különféle bútorokat és berendezési tárgyak fakulás elenni védelmét. A bútorok felülete ugyanis szintén károsodhat a napsugarak által, s így a bútorok kifakulnak, bizonyos anyagok pedig túlzottan is kiszáradnak. Az UV védő fóliák tehát több szempontból is ideálisak, így érdemes élni a lehetőséggel.

Cégünk minőségi LLumar fóliákat használ az UV védelem kialakítására is, így ha az UV védő fólia budapesti, vagy dunaújvárosi felhelyezésére keres megbízható szakembereket, lépjen velünk kapcsolatba!

Kérjen árajánlatot UV védő ablakfóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.