Comfort autófólia

LLumar Comfort autófóliaAz átlagember napi szinten meglehetősen sok időt tölt az autójában, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között teszi azt, kiváltképp a forró nyári napokon. Ekkor ugyanis az autóban uralkodó hőmérséklet valóban magas lehet, ami számtalan szempontból negatív. A túlzott meleg egyrészt csökkenti a komfortérzetet, másrészt pedig nem biztonságos, mivel az autó vezetőjének csökken a koncentrációs képessége és nő a reakcióideje. Nem kérdéses tehát, hogy érdemes a megfelelő komfortérzet kialakítására törekedni, s erre kiváló lehetőséget nyújt a LLumar Comfort autófólia, amely minden szempontból kielégítő. A Comfort autófólia ugyanis amellett, hogy sötétít, a hő bizonyos részét távol tartja az autó utasterétől. A fóliázott és a hagyományos ablakfelületek között így akár 5-6 fok különbség is kialakulhat, ami mindenképp jelentős tényező. Nem kérdéses tehát, hogy a Comfort autófólia biztonságos megoldást jelent, ugyanis a hő csökkenésével, nő a komfortérzet, a koncentrációs képesség és csökken a reakcióidő is, ami balesetvédelmi szempontból mindenképp előnyös.

A LLumar Comfort autófóliák azonban nem csak ebből a szempontból elégítik ki az igényeket. Mivel csökkentik az utastér belső hőmérsékletét, energiát is megtakaríthatnak, ugyanis az autóban kevésbé lesz szükség a különféle légkondicionáló berendezésekre. Ha pedig a klíma kevesebb ideig működik, az autó is kevesebbet fogyaszt, s ez hosszú utakon meglehetősen nagy megtakarítást jelenthet. Mindemellett egy másik biztonsági szempontról is érdemes néhány szót ejteni, az pedig nem más, mint az UV védelem. Jól tudjuk, hogy a nap káros sugarai kifejezetten nagy kockázatot jelenthetnek, s ez természetesen nem csak a napozásra vonatkozik, hanem az autóban eltöltött időre is. Jól tudják ezt a hivatásos sofőrök, akik az munkaidejük nagy részében a volán mögött ülnek. A napsugarak ilyenkor is közvetlen hatást gyakorolnak a bőrre, s ez a hatás általában kárt is okoz. A Comfort autófólia azonban kiszűri az UV sugarak 99%-át, így biztosítva a megfelelő védelmet ezen a területen is. Természetesen ezek a fóliák több színben is rendelhetőek, ami igaz a tónusok skálájára is, így a segítségükkel az autó valóban személyre szabható.

Cégünk meglehetősen régóta foglalkozik a Comfort autófólia budapesti és dunaújvárosi felhelyezésével, így jól tudjuk, hogy ez a lehetőség számtalanszor bizonyított már. Ha Ön is komfortosabbá szeretné varázsolni autóját, kérjük, hogy keressen minket Budapesten, vagy Dunaújvárosban és mi elvégezzük a Comfort autófólia felhelyezését, méghozzá gyorsan és szakszerűen. További információkat a weboldalunkon találhat!

Kérjen árajánlatot autófóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.