Rólunk

Gemino Fólia 2

Egyéni vállalkozóként 1996 évben kezdtünk el az üvegfóliázási munkák kivitelezésével foglalkozni. LLumar fóliákkal 1998 óta okleveles kivitelezőként dolgozunk. Az elmúlt közel két évtized során nagyon sok négyzetméternyi üvegfelület fóliázását végeztem, illetve végeztük kollégáimmal. Ezek a munkák voltak irodaházak, közintézmények, iskolák, kórház, kirakatok, lakások, nyaralók, gépjárművek egyéb üvegfelületek.

Hő és fényvédő, betörés védelmi, dekorációs, autó és egyéb fóliázási munkákat végeztünk és végzünk a legkülönbözőbb területeken. Betörésvédelmi fóliáinkhoz MABISZ minősítést adunk.

Egyik fő profilunk a nagy üvegfelületek, ipari létesítmények üvegeinek speciális, magasban történő fóliázása.Üvegfóliázás

A Gemino Fólia fantázia név a három fiam (Gergő, Miki, Norbi) keresztneveinek első két betűjéből áll össze. Büszke vagyok rá, hogy mindhárom fiam fóliázik, már a legkisebb fiam is segített autófóliázásnál, ez honlapunkon a referencia képeink közt ez látható is.

Az általunk használt LLumar autófólia elsődleges funkciója autójának még szebbé, egyedibbé tétele, az elvárt teljesítmény folyamatos biztosítása ezáltal az Ön befektetésének megőrzése. A LLumar autófólia a színstabilitásuknak és védett karcálló rétegüknek köszönhetően nem kívánnak utólagos karbantartást, teljesítményüket tesztjeink alapján a más fóliamárkáknál jelentősen hosszabb ideig őrzik meg.

Autóüveg fóliáinkhoz plasztik kártyás műbizonylatot adunk.

A fóliázást a kiszereléses módszerrel végezzük. Az üvegfóliázáson kívül, karosszériafóliázást is végzünk. Ezen munkáinkat is a referencia fotóinkon tekintheti meg.

A Gemino Dízel Kft, mint a LLUMAR (Gál és Társa Kft.) hivatalos képviselője, a fóliázási tevékenységét Budapest és Dunaújváros területén végzi. Ingyenes felméréssel és ajánlatkészítéssel állunk az Önök rendelkezésére Budapesten, Dunaújvárosban, Pest és Fejér megyében.

Igény esetén az ország más területein is állunk megrendelőink rendelkezésére.