Avantgarde autófólia

LLumar Avantgarde AutófóliaAz autófóliázásnak köszönhetően napjainkban a betekintés védelem adott, ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségben. A hagyományos fóliák, amelyek elsődleges célja a betekintés védelem, alapvetően fémeket tartalmaznak. Éppen ez miatt, számtalan hátrányuk van, s ezt sok autós megtapasztalhatta. Szükségessé vált tehát egy olyan fóliacsalád megalkotása, amely minden szempontból kielégíti az igényeket, s így például nem akadályozza az autóban található elektromos eszközök működését. Ez nem más, mint az Avantgarde autófólia család, amely már számtalan helyzetben bizonyított. Nem másról van szó, mint a jól ismert LLumar kiváló fejlesztéséről, amely új alapokra helyezte az autók ablakainak sötétítésével kapcsolatos kérdéseket. Az Avantgarde autófólia ugyanis kerámiát használ, méghozzá nanotechnológiával, s így képes biztosítani azokat az előnyöket, amelyekre az elődök nem voltak képesek. Az előnyök között meg kell említenünk a 99%-os UV sugárzás elleni védelmet, ami jelentős tényező.

Közismert tény, hogy az ózon réteg vékonyodásával az UV sugarak egyre nagyobb kockázatot jelentenek, s nincs ez másként az autó sofőrje és utasai kapcsán sem. Egy-egy hosszabb út során a nap sugarai közvetlenül akár órákon át jelen vannak az autó utasterében, ami komoly bőrelváltozásokat is okozhat, nem beszélve az egyre gyakoribb bőrrákról. Az UV sugarak elleni védelem abban az esetben kifejezetten fontos, ha az utasok között csecsemő, illetve kisgyermek is van, ugyanis a kicsik bőre jóval érzékenyebben reagál a káros sugarakra. Emellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az UV sugarak az utastérben található anyagokra is káros hatással lehetnek, így például a borítások kifakulhatnak. Ez azonban az Avantgarde autófólia segítségével nem történhet meg, ami mindenképp óriási előny. Mindemellett fontos tudni, hogy az Avantgarde autófólia a különféle kommunikációs berendezéseket egyáltalán nem zavarja, mivel fémet nem tartalmaz. A segítségével tehát továbbra is használhatóak a telefonkészülékek, a vezeték nélküli internetkapcsolatok és egyéb telekommunikációs csatornák is. Továbbá az Avantgarde autófólia kapcsán a megfelelő hővédelem is biztosított, így a klímának garantáltan kevesebb ideig kell majd működnie a legforróbb nyári napokon is.

Cégünk vállalja az Avantgarde autófólia budapesti és dunaújvárosi felhelyezését, így ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy keressen minket bizalommal a weboldalunkon található elérhetőségeken!

Kérjen árajánlatot Avantgarde autófóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.