Esprit autófólia

LLumar Esprit autófóliaAz autófóliázás kapcsán kétségtelenül fontos a megfelelő ár-érték arány. Ne mindegy ugyanis, hogy a felhelyezet fólia milyen tulajdonságokkal van felvértezve, s így az sem, hogy mennyibe kerül. Napjainkban az ár-érték arányt tekintve az egyik legjobb választás a LLumar által készített Esprit autófólia család. Ezek a fóliák ugyanis minden fontos alapvető tulajdonságukban kiválóak, s az áruk is elérhető bárki számára. Nem kérdéses, hogy az Esprit autófólia elsősorban a betekintésvédelmet szolgálja, s esztétikai jelentősége van. A sötétített üvegfelületnek köszönhetően az autó egyrészt exkluzívabb külsőt kap, másrészt pedig valóban minimálisra csökkenti a betekintés lehetőségét. Emellett pedig ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a sötétítés mellett a széles színválasztékot is találhatunk, ami szintén növeli az egyedi lehetőségeket. Az esztétikai szempontok mellett azonban az Esprit autófólia egyéb fontos tulajdonságaiban is jól teljesít, s nincs ez másként az UV védelem esetén sem. Nem kérdéses, hogy a nap káros UV sugarai ellen az autóban is hatékony védelemre van szükség. Ezt természetesen az említett fóliacsalád tökéletesen biztosítja, s így nagyban csökkentheti az esetleges bőrelváltozásokat, illetve különféle bőrbetegségeket, amelyek a káros sugarak miatt alakulnak ki.

Az UV védelem tehát mindenki számára fontos, azonban a gyermekek esetén kifejezetten nagy szerepet kap. A gyermekek, főleg a csecsemők bőre ugyanis óriási kockázatoknak lehet kitéve a közvetlen napsugárzásban, ami mindenképp kerülendő. A LLumar Esprit autófólia azonban megoldást nyújt ebben a kérdésben, éppen úgy, ahogy a betekintés védelemben. A fólia egyetlen hátránya, hogy a hővédelem terén nem nyújt kimagasló eredményeket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem teljesít jól, csupán nem a csúcskategóriás LLumar hővédő fóliák szintjén teljesít. Az Esprit autófólia minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a gyártó hazánkban 7 év garanciát vállal a termékére, így biztosak lehetünk abban, hogy a LLumar fóliák hosszú ideig szolgálják majd az autót.

Cégünk az Esprit autófólia budapesti és dunaújvárosi felhelyezésében lehet segítségére, így ha érdeklődik a téma iránt, kérjük, hogy keressen fel minket, s varázsolja szebbé és komfortosabbá autóját! Ha további részletekre is kíváncsi a fóliázás kapcsán és a LLumar különféle termékeiről, böngésszen a weboldalunkon, ahol minden fontos információt megtalálhat!

Kérjen árajánlatot autóüveg fóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.