Antigraffiti fólia

Antigraffiti fóliázásVégigsétálva a városok utcáin, napjainkban meglehetősen sok graffiti-vel találkozhatunk. A lakóházak, közintézmények falaitól elkezdve, egészen a legkülönfélébb üvegfelületekig. A graffiti tehát mindenhol jelen van, ez alól nem képeznek kivételt a különféle üzletek, butikok kirakatai sem.

Az üveg, kiváló építőanyag. Tartós és szilárd réteget képez, s akár falként is tökéletesen megállja a helyét. Ugyanakkor a graffiti-vel szemben az üvegfelületek nagy része tehetetlen, kivéve az antigraffiti fóliákat, amelyek minden szempontból tökéletesen megfelelnek az igényeknek. Egy antigraffiti fólia ugyanis a graffiti minden formájával szemben felveszi a harcot, legyen szó különböző savakról, karcolásokról, vagy épp festékekről. Természetesen leggyakrabban festett graffitik-kel találkozhatunk, ugyanakkor egyáltalán nem ritkák a savval és karcolásos módszerekkel kialakított rajzok sem. A festékekkel az antigraffiti fólia könnyedén felveszi a harcot, ugyanis a hagyományos üvegfelületekkel ellentétben, az antigraffiti fóliákról könnyedén letörölhetőek a legkülönfélébb festékfoltok, köszönhetően az akrill-lakk bevonatnak. A karcolásos és savmart rajzok ellen azonban maga a fólia védi meg az ablakfelületet, így a javítás során nincs szükség az egész ablak kicserélésére, csupán az újrafóliázására, ami anyagi szempontból óriási előny. Az antigraffiti fólia cseréje ugyanis akár hússzor olcsóbb, mint egy nagy üvegfelület megvásárlása és beépíttetése. Továbbá fontos tényező a graffiti kapcsán, hogy számítani lehet arra, hogy az illegális festések újra és újra megismétlődnek, így hosszú távon is sokkal jobb megoldás az antigraffiti fólia használata, mint a hagyományos üvegfelületeké.

Cégünk az antigraffiti fólia budapesti és dunaújvárosi felhelyezésében is segítségére tud lenni, így ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba, s tudjon meg többet a téma kapcsán.

Kérjen árajánlatot Antigraffiti fóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.