Autófóliázás

AutófóliázásAz autófóliázás napjainkban egyre népszerűbb, s ennek természetesen oka van, ami számtalan tényezőben keresendő. Egyrészt fontos tudni, hogy az autók üvegfelületeire helyezett fóliák elsődlegesen a védelmet szolgálják, amire persze szükség is van, még a legkisebb koccanások alkalmával is. Másrészt azonban az autófóliázás kényelmet és egészségesebb vezetési körülményeket is biztosíthat, ami szintén nem egy utolsó szempont. Nincs ez másként a minőségi és időtálló LLumar fóliák kapcsán sem, amelyek már számtalan autótulajdonos számára bizonyítottak. Ez a világszerte használt fólia minden szempontból kielégíti az igényeket és cégünk által Dunaújvárosban elérhető. Az autófóliázás tehát elsődlegesen a biztonság növelése miatt fontos, de lássuk, hogy pontosan miről is van szó!

Egy esetleges ütközés során a legfontosabb, hogy az autó technikailag fel legyen készülve az ütközésre. Ezt a célt szolgálják a légzsákok és különféle biztonsági berendezések, ugyanakkor a gyártók az ablakfelületekről sokszor megfeledkeznek. Az ütközések természetesen nem csak frontálisak lehetnek, hanem oldalirányúak is. Ebben az esetben szinte biztosan törik az ablaküveg, viszont nem mindegy, hogy hogyan. A LLumar fóliákat használva az üvegszilánkok nem repülnek szét az utastérben, így nem tehetnek kárt az autó vezetőjében, vagy annak utasaiban. Emellett a másik biztonsági szempont az autófeltörésekre vonatkozik. A LLumar fóliákkal felszerelt üvegeket ugyanis jóval nehezebb betörni, ami jól látható a gyártó tesztjeiben is. Mivel a feltörés jóval több időt, energiát igényel és természetesen nagyobb zajjal jár, az az illetéktelen behatolók nagyobb valószínűséggel állnak el szándékuktól. A biztonságnak azonban van egy harmadik szempontja is, ami a vezetést, pontosabban a vezető közérzetét befolyásolja. A speciális LLumar fóliák ugyanis a forró nyári napokon kinn tartják a meleget, s ezáltal az autó utasterének légköre sokkal ideálisabb lesz a sofőr számára. Megnő a koncentrációs képessége, s ezáltal jobban és biztonságosabban képes vezetni. Mindemellett pedig érdemes megemlítetni az autófóliázás egészségügyi előnyeit is. A hivatásos sofőrök jól tudják, hogy mennyire kellemetlen, ha a nap közvetlenül az utastérbe süt. Ez persze amellett, hogy kellemetlen, káros lehet a bőr számára is, mivel a nap UV sugarai komoly elváltozásokat okozhatnak a bőrön. Nem kérdéses tehát, hogy a LLumar fóliák minden szempontból kielégítik a biztonsági igényeket!

Amennyiben szívesen használná Ön is az említett fóliákat, keressen minket elérhetőségeinken, ugyanis cégünk vállalja az autófóliázás budapesti és dunaújvárosi megvalósítását is!

Kérjen árajánlatot szigetelő autófóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.