UV védelem autófóliával

UV sugárzás védő autófóliaA megfelelő UV védelemre napjainkban kifejezetten nagy hangsúlyt érdemes fektetni, ugyanis a napfény káros sugarai egyre nagyobb kockázatot jelentenek az emberek számára. Bizonyított tény, hogy a különféle bőrbetegségek és a bőröregedés egyik fontos befolyásoló tényezője az UV sugárzás, így amennyire csak lehet érdemes elkerülni a nap ezen káros sugarait. Nincs ez másként vezetés közben sem. A sofőrök és utasaik ugyanis rendszeresen ki vannak téve ezeknek a sugaraknak, amelyek a bőr negatív elváltozásai és a bőrrák mellett, akár a szemre is káros hatással lehetnek. Éppen ezért fontos a védelem még az autóban is, mivel a káros UV sugarak az üvegfelületeken is könnyedén átjutnak, s ezáltal károsodást okozhatnak.

Az UV védelem kifejezetten nagy szerepet kell hogy kapjon a hat évnél fiatalabb gyermekek esetén is, akik még fokozottabban ki vannak téve a veszélynek. Napjainkban azonban van megoldás az említett problémára, méghozzá az UV védelem autófóliával. Az UV védelem autófóliával ugyanis pillanatok alatt megoldható, nem zavaró és ráadásul költséghatékony megoldás is. Emellett azt is fontos megemlíteni, hogy az ablakfólia egyéb területeken is kiváló megoldást jelenthet, így a betekintés védelmet, hővédelmet és biztonságot illetően is. Az UV védelem autófóliával ugyanakkor nem csak a sofőrt és utasait védi, hanem az autó utasterében található burkolóanyagokat, így a különféle műanyagokat és bőrfelületeket is. Köztudott tény, hogy a belső tér anyagai idővel kifakulhatnak. Természetesen ez is az UV sugarak káros hatásainak köszönhető, azonban az UV védelem autófóliával való kivitelezése meggátolja a fakulást, ami nem csak esztétikai, de anyagi szempontból is kifejezetten nagy előnyt jelent.

Amennyiben az UV védelem autófóliával elnyerte a tetszését, kérjük, hogy keressen fel minket elérhetőségeinken, ugyanis cégünk meglehetősen régóta foglalkozik a minőségi LLumar autófóliák forgalmazásával és felhelyezésével. Bármilyen kérdést illetően állunk a rendelkezésére, akár Budapesten, akár Dunaújvárosban!

Kérjen árajánlatot UV sugárzás védő autófóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.