Biztonsági fóliázás

Biztonsági fóliázásAz ingatlanokban található nyílászárók megvásárlásakor az emberek nagy része természetesen az árat és a nyújtott szolgáltatásokat figyelik, no és persze ezek arányát. Mindenki az ár-érték arányban megfelelő ablakokat keresi, azonban ezzel együtt sokan megfeledkeznek a biztonságról. Pedig a biztonság kifejezetten fontos. A biztonsági fóliázás azonban ezen a területen utólag is megoldást jelenthet. Egy ilyen fólia ugyanis több szempontból nyújt védelmet. Legelőször is említsük meg az illetéktelen behatolások védelmét. Napjainkban a betörések száma sajnos meglehetősen magas. Nem kérdés azonban az se, hogy a betörések alkalmával az illetéktelen behatolók nagyrészt az ablakon keresztül próbálnak az ingatlanba jutni. Egy hagyományos ablaküveggel szerelt profil esetén ez meglehetősen könnyű, ha azonban biztonsági fólia is van az ablakon, a betörés jóval nehezebb lesz. A biztonsági fóliázás ugyanis egy olyan réteget képez az ablaküvegen, amely törés esetén a szilánkokat egyben tartja, s így jóval nagyobb erő kell ahhoz, hogy az üvegfelület kiessen a keretből. Cégünk a biztonsági ablakfóliázáshoz a legmodernebb technológiával készített LLumar fóliákat használ, amelyek minden körülmény között tökéletesen megállják a helyüket.

A biztonsági fóliázással kapcsolatos szolgáltatásaink természetesen Budapesten és Dunaújvárosban is elérhetők, így ha élni szeretne a lehetőséggel, vegye fel velünk a kapcsolatot feltüntetett elérhetőségeinken. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a biztonsági fóliázásra egyéb szempontból is szükség lehet. Ezzel a megoldással ugyanis a saját testi épségünket is megóvhatjuk egy esetleges ablaktörés esetén. Az ablaküvegek megrepedése majd eltörése viszonylag gyakori jelenségnek mondható, főleg a nagycsaládos otthonokban. A gyermekek ugyanis játék közben nekieshetnek az üvegfelületeknek, ami mindenképp óriási veszélyforrás, akár az élet kioltására is alkalmas. A LLumar biztonsági fóliázás azonban megvédi azt, aki a törést elszenvedte, ugyanis az imént említett összetartó hatása miatt nem engedi, hogy a szilánkok szétváljanak és károsodást okozhassanak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, s a biztonsági fóliázás budapesti, vagy dunaújvárosi megvalósítására van szüksége, keressen minket, s mi biztonságosabbá és komfortosabbá varázsoljuk az otthonát!

Kérjen árajánlatot biztonsági üvegfóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.