Karosszéria fóliázás

Karosszéria fóliázásA karosszéria fóliázás egyre kedveltebb az autósok számára, s ez nem is csoda, ugyanis ez a lehetőség számtalan pozitívumot hordoz magában. Aki a karosszéria fóliázás mellett dönt, több okból is választhatja ezt a lehetőséget. A hétköznapi ember számára az esztétika és a megfelelő védelem a legfontosabb, míg cégek esetén a reklámfelület jelenthet nagy előrelépést. Természetesen a karosszéria fóliázás segítségével minden lehetőség pillanatok alatt megvalósítható, méghozzá minőségi alapanyagból, hatékonyan és olcsón.

Cégünk a karosszéria fóliázás munkálatait minőségi LLumar fóliák segítségével végzi Budapesten és Dunaújvárosban, de kínálatunkban természetesen megtalálhatóak az olasz APA és a belga Grafytyp termékei is. A karosszéria fóliázás tehát számtalan pozitívummal jár és ezeket az előnyöket most sorra vesszük! A fóliázás elsődleges célja egyértelműen az adott autó esztétikai értékének növelése. Napjainkban már számtalan fólia elérhető, szinte korlátlan variációban, így a legkülönfélébb színek, mintázatok és alakzatok helyezhetőek az autóra. A legkedveltebb megoldások a szolidabb színek, azonban aki némileg extrémebb külsőre vágyik, akár matt fóliát is felhelyezhet az autójára. A választék tehát óriási, így nem kérdéses, hogy a karosszéria fóliázás segítségével az autó valóban személyre szabható, méghozzá elérhető áron. A másik fontos szempont az ár. Egy autó karosszériájának átfestése alapvetően drága, s ha a karosszéria sérül, az további magas költségeket ró az autótulajdonosra. A karosszéria fóliázás árfekvése méltó alternatívája a jármű fényezésének. Sőt. Ugyanakkor fontos tudni, hogy az autó sérülése esetén a fóliát nem kell teljes egészébe kicserélni, csupán a sérült elemet, ami szintén óriási pozitívum anyagi szempontból. Az egyik legfontosabb tényező azonban az, hogy a fóliázott autó mindvégig megőrzi az eredeti fényezését is. Tehát ha a tulajdonos a fóliát ismét az eredeti fényezésre váltaná, azt pillanatok alatt megteheti, anélkül, hogy a fényezés károsodna. Ez persze az autó eladása szempontjából is kifejezetten fontos, ugyanis a hibátlan eredeti fényezéssel, az autó jóval magasabb összegért adható majd el, s természetesen nagyobb lesz rá a kereslet is. A LLumar, APA és Grafytyp fóliák tehát kiváló védelmet nyújtanak az autó számára, akár a kavicsfelverődésekkel szemben is. Ugyanakkor nap káros sugaraival szembeni védelem is adott, s így az eredeti fényezés garantáltan nem fakul ki. Nem kérdéses tehát, hogy a karosszéria fóliázás minden igényt tökéletesen kielégít, így érdemes élni a lehetőséggel!

Amennyiben a karosszéria fóliázás dunaújvárosi, vagy budapesti megvalósítása iránt érdeklődik, kérjük, hogy keressen fel minket bizalommal és válassza a minőségi LLumar, APA és Grafytyp fóliákat, amelyekkel valóban könnyedén személyre szabhatja autóját!

Kérjen árajánlatot karosszéria fóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.