Specials autófólia

LLumar Specials autófóliaAz autófóliázás népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy napjainkban már az első és oldalsó üvegekre is felhelyezhető a fólia, persze a megfelelő szabályozás mellett. Nem kérdéses tehát, hogy egyre nagyobb igény van a minőségi fóliára, azonban az említett ablakfelületre kizárólag speciális autófólia kerülhet! 2005-ig az első és hátsó szélvédők fóliázása tiltva volt, ezt követően azonban változtak a jogszabályok, amelyek bizonyos megkötések mellett engedélyezték az említett ablakfelületek fóliázását. A jogszabály egyértelműen kimondja, hogy a B oszloptól hátrébb bármilyen sötétségű fólia felszerelhető. B oszloptól előre azonban 70 százalékos szabályozás van érvényben. A 70 százalék természetesen a fényáteresztő képességre vonatkozik, ami ebben az esetben az üveg és a fólia együttes fényáteresztő képességét jelenti. Kétségtelen tehát, hogy ezekre a területekre Specials autófólia kerülhet, amely minden jogszabálynak tökéletesen megfelel, s emellett kielégíti az autótulajdonosok igényeit is.

A LLumar Specials fólia család lényegében a különleges igények miatt lett megalkotva. Ezek a fóliák ugyanis kifejezetten nagy fényáteresztést, tükröződésmentességet és hővédelmet biztosítanak, s így természetesen minden igényt kielégítenek. A LLumar Specials autófólia család tehát számtalan szempontból ideális választás lehet mindazok számára, akik az első és hátsó üvegek esetén is igénylik a fólia adta lehetőségeket és természetesen a kényelmet.

Amennyiben a Specials autófólia budapesti, vagy dunaújvárosi felhelyezését szeretné megvalósítani, keressen minket bizalommal, ugyanis cégünk szoros határidőn elül elkészül a munkálatokkal. Kínálatunkban megtalálhatóak a LLumar által gyártott minőségi fóliák, amelyekre a gyártó garanciát is vállal! Ha további információkra is szüksége van, keressen fel minket a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Kérjen árajánlatot szélvédő vagy teljes autóüveg fóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.