Hővédő fólia

A hővédelemre mindenütt szükség van, s ez nem csak kényelmi szempontból, de az egészség megőrzésének szempontjából is nagyon fontos tényező. Nem kérdéses tehát, hogy az ablakokon beáramló hő kockázatokat is jelenthet, persze csak abban az esetben, ha túlzott mennyiségről van szó. Ezt a mennyiséget azonban nem nehéz elérni, ugyanis egy forró nyári napon a túlzottan nagy mennyiségű hő beáramlása egyáltalán nem ritka, figyelembe véve azt is, hogy a globális felmelegedés egyre inkább érezteti a hatásait. A nyílászárók esetén azonban kiváló lehetőséget jelenthet a megfelelő hővédő fólia felhelyezése. Ez a fólia ugyanis a hő nagy részét visszatartja, így az nem okoz felmelegedést az ingatlanon belül.


A hővédő fólia budapesti használata is leginkább a különféle irodaházak esetén figyelhető meg. Ezek az épületek ugyanis külső borításukat illetően nagyrészt üvegből vannak kialakítva. Nem kérdéses tehát, hogy az ablakokon óriási mennyiségű fény és hő szökhet be az épületbe. A hővédő fólia használatával azonban elkerülhető a felmelegedés, ami mindenképp óriási előnyt jelent, nem csupán kényelmi és egészségügyi, de költséghatékonysági szempontból is. Ha ugyanis kevesebb hő jut az ingatlanba, alapvetően kevesebbet is kell használni a legkülönfélébb légkondicionáló berendezéseket is. Ez mindenképp nagy előny, figyelembe véve azt, hogy egy-egy ilyen berendezés a forróbb nyári napokon óriási mennyiségű villamos energiát képes fogyasztani. Nem kérdéses, tehát, hogy a hővédő fólia alkalmazásának számtalan pozitívuma van. Mindez azonban nem csak az irodaházakra vonatkozhat, sőt! A hővédő fólia rendszerint alkalmazva van a modern családi házak és lakások esetén is. Az ára ugyanis kedvező, ami szintén óriási előnye ennek a megoldásnak.

Cégünk a hővédő fólia dunaújvárosi és budapesti felhelyezését vállalja, méghozzá gyorsan és szakszerűen. Minden esetben minőségi LLumar fóliákat használunk, amelyek amellett, hogy kiválóan teljesítik a rájuk bízott feladatot, időtállóságukat tekintve is megállják a helyüket. Kérdések esetén keressen minket bizalommal és ismerje meg a LLumar fóliák hővédő technológiáját!

Kérjen árajánlatot hővédő ablakfóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.