Dekor üvegfólia

Dekor üvegfóliázásA dekoráció minden ingatlanban fontos, ugyanis az adja meg a helyiségek hangulatát. A hangulathoz azonban szervesen hozzátartoznak a különféle üvegből készült elemek is, így az üvegfalak, üvegajtók egyéb üvegfelületek.  A dekor üvegfólia teljesen személyre szabható, ugyanis ebben az esetben csak az emberi fantázia képes határt szabni a különféle motívumoknak és kialakítási módoknak. Cégünk hosszú ideje alakít ki egyedi dekor üvegfóliákat Dunaújvárosban és Budapesten egyaránt, így jól tudjuk, hogy a megrendelői igények eltérőek lehetnek. Éppen ezért cégünk számtalan lehetőséget kínál a megrendelők számára, a savmart, homokfúvott üvegfelületektől elkezdve, egészen a különböző mintázatú tejüveg, vagy épp matt üveg megvalósítási formákig. A dekor üvegfólia alakzatok stílusa természetesen 100 százalékig személyre szabható, így lehetőség van az elképzelések szerinti stílus kialakítására.

A dekor üvegfólia budapesti megvalósítása kivételesen jó lehetőség lehet irodaházak számára, akik egységes arculatot kívánnak tervezni az egész épületnek. Ebben az esetben ugyanis az üvegfalak és üvegből készült térelválasztó elemek tökéletesen a cég arculatára szabhatóak, ami emeli a vállalkozás presztízsét és növeli az alkalmazottak komfortérzetét. Természetesen a dekor üvegfólia családi házakban és lakásokban is szabadon felhasználható. Ugyanis ebben az esetben is találkozhatunk üvegajtókkal és üvegfalakkal, azonban a leggyakrabban az üvegből készült zuhanykabinok és tükrök kapcsán találkozhatunk a dekor üvegfóliákkal. Ugyanakkor fontos tudni, hogy az említett fóliák nem csak esztétikai szerepet tölthetnek be. Fontos szerep jut számukra a megfelelő biztonság kialakításánál is, ugyanis egy esetleges törés alkalmával a fólia egyben tartja az egész üvegfelületet, ami így jóval kisebb eséllyel okozhat sérülést.

Amennyiben a dekor üvegfólia budapesti, vagy dunaújvárosi megvalósítása mellett döntene, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatos, s kollégáink mindenben a segítségére lesznek.

Cégünk minden esetben a minőségi LLumar fóliákat használja, így garantálni tudjuk a LLumar termékekre vonatkozó minőséget és időtállóságot!

Kérjen árajánlatot dekor üvegfóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.