Szigetelő ablakfólia

Szigetelő ablakfóliaAz ablakfóliázásnak számtalan előnye van. Egyrészről növeli a biztonságot, segíthet a betekintés védelemben, mindezek mellett pedig szigetel, s ez utóbbi tekinthető az egyik legfontosabb előnyének. Szigetelő ablakfólia lényegében egy olyan réteget képez az üveg felületén, amely akár a hő 93 százalékát is képes a helységen belül tartani. mely az üvegfelületen keresztül szökött volna el. Nem kérdéses tehát hogy költséghatékonysági szempontból mekkora jelentősége van a fóliázásnak, így érdemes kicsit mélyebben is megismerkedni vele.

Általánosságban azt érdemes tudni, hogy a hő nagy része az ablakon és egyéb nyílászárókon keresztül távozik. Ez természetesen abban az esetben igaz, ha hagyományos ablakfelületekről beszélünk, akár egy, vagy többrétegű ablakokról. Természetesen a mai, modern ablakok kialakítása már lehetővé teszi a hőszigetelést, azonban ez önmagában nem elég. Ahhoz, hogy az üveg is megfelelően szigeteljen, nélkülözhetetlen a szigetelő ablakfólia. Cégünk ebben lehet az Ön segítségére, akár Budapesten, akár Dunaújvárosban. Minden esetben a minőségi LLumar fóliák segítségével dolgozunk, amelyekről köztudott, hogy hőmegtartás szempontjából kiváló lehetőséget jelentenek. Ugyanakkor, a hőszigetelés nem csak a téli hónapokban jelenthet kiváló megoldást. A forró nyári napokon ugyanis a közvetlenül beáramló napsugárzás is meglehetősen kellemetlenné teheti az ingatlan egyes részein való tartózkodást. Az említett LLumar fóliák felhelyezésével azonban ez a kellemetlenség is megszüntethető, mivel ezek a fóliák a legmelegebb napokon is képesek kinn tartani a meleget. A LLumar hővédő fóliák tehát nyugodtan nevezetőek négy évszakos megoldásnak. Ahogyan télen, úgy nyáron is kiválóan megállják a helyüket, így mindenképp jó lehetőséget biztosítanak a komfortérzet növeléséhez és természetesen az energiaszámla csökkentéséhez. Míg a téli hónapokban a szigetelő ablakfólia a fűtésköltségeket csökkenti, addig nyáron a villamos energia költségeit, ugyanis a különféle klímaberendezéseket csak jóval ritkábban kell használni.

Amennyiben további részletekre is kíváncsi a témával kapcsolatosan, kérjük, hogy keressen fel minket, vagy böngésszen a weboldalunkon, ahol számtalan hasznos információt találhat!

Kérjen árajánlatot szigetelő ablakfóliázásra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Irányítószám (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez, ahhoz hogy a Gemino Dízel Kft. a velem való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja azokat.